Anmeldelser

7,7
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
8,2
Komfort
7,4
Overnatningsstedets beliggenhed
8,1
Faciliteter
7,3
Personale
7,7
Værdi
7,8

Anmeldelser

    Monica
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    20. februar 2018

    En rigtig god oplevelse, med små minusser

    Sengene var meget hårde - kunne godt have brugt en topmadras. Vådligger lagener ligger som beskyttende lag på selve madrassen, smart tænkt...men meget varmt! De har “rigtige” dyner/vattæpper, men ingen sengetøj til... kun lagener der skal ligges tilrette under dynen...det driller lidt. Skiskabe i kælderen, men intet til at varme/tørre støvlerne med, og de må ikke komme med op i lejligheden... Nogle af udlejningsstederne i byen tilbyder opbevaring og tørring hvilket er værd at overveje til en anden gang Morgenmaden var meget skrabet og skuffende - ligeså “indretningen” i morgenmadsrestaurenten....en bakke med det samme på hver dag.: Lille croissant, kuvertflute, et glas yoghurt neutral, smør, marmelade, honning ost og skinke. Kaffe/te/kakao ad libitum. Vi kunne vælge at få omelet eller spejlæg til. Vi bad om at få havregryn til yoghurten hver morgen. Ikke noget der ligger specielt godt i maven til en lang dag på ski og meget ensformigt.
    Fin lille lejlighed til 4 personer (familie med to børn på 12, 16) Rigeligt plads med to soveværelser med hver 2 enkeltsenge, stue med sofa, lænestol og åbent køkken samt lille spiseplads til 4 personer. Badeværelset var af lidt ældrere dato Der var rent, og der var det mest basic nødvendige udstyr. Lejligheden ligger meget tæt på Funicamp op til pisterne. Det gør at man slipper for busserne der ellers kører i området. Tæt på supermarkedet. Flot udsigt!
    Stephen
    gb

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    13. maj 2018

    Excellent

    The view!!!!
    Max
    ru

    Anmeldelseskarakter

    6,7
    27. marts 2018
    Wi-fi connection is terrible! You have to take special recipes from the reception for each device. And it is valid only for single gadget! Also the connection is really poor. Be ready for blunt knives and frying pans of questionable quality.
    The location of the apartment is marvelous! Less then 2 minutes walking from Funicamp station, close to the supermarket and bus stop to La Vella. Kitchen is complected with all necessary equipment. Nice views from windows. Large balcony. Kind personnel at the reception.
    Ivan
    ru

    Anmeldelseskarakter

    10
    22. marts 2018

    Excellent hotel near Funicamp, good parking.

    Poor wifi at evenings and strange system with wifi access - you need to enter login - password every time after you have connected other networks.
    2 rooms (in one room apartment), excellent kitchen and personal
    Alexander
    ru

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    13. marts 2018
    Window view is the best
    Erik
    se

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    28. februar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Valentin_UK
    gb

    Anmeldelseskarakter

    5,8
    17. februar 2018

    Very basic apartment with poor service

    Staff did not accommodate any requests. I asked for 3 extra hours in the car park after check-out - not allowed, although the parking was half-empty. No instructions what to do if arriving late. Bedding and linen were terrible. Bathroom is very basic. Not enough cutlery.
    Location, parking, discounts on ski passes.
    Maiju Tolonen
    fi

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    16. februar 2018
    Great location, near to the gondola, nice apartment with two bedrooms. Clean and comfort and also basic breakfast is included to the price. Helpful and kind staff!
    Nabil
    gb

    Anmeldelseskarakter

    4,6
    13. februar 2018
    Since we arrived we had a terrible experience. No welcome staff , your keys in a letter. Lift was out of service without any information given , we were in the fifth floor. I've seen a cockroach in the bath. HDMI was locked on the TV so we could not see a portable device with our movies. In our room a single paper saying to call reception press 9, once we tried was actually linking to emergency number from Andorra . Literally a chaos , worse experience we have ever had . We stayed for longer in Andorra but we have changed hotel after first night. Terrible.
    Nothing
    dan
    es

    Anmeldelseskarakter

    10
    12. februar 2018
    Smokey smell
    Location to Ski resort
    Falentina
    nl

    Anmeldelseskarakter

    10
    3. februar 2018

    Big apartment, good location, good bed!

    Really nice, big apartment near the lift to the slopes. Good beds, everything we needed.
    us

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    25. januar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Calogero
    es

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    24. januar 2018
    The bed was not confortable. The cleanliness was very very good.
    Attila
    es

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    15. januar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Ricardo
    gb

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    1. januar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Christina
    es

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    24. december 2017

    Very pleasant!

    The hostess is very friendly and efficient. She has done everything to make our stay comfortable. The appartment is good. Just the cooker is very slow. Preparing a meal for 3 persons takes ages. But there's several restaurants nearby.Good beds, well furnished.
    Antoni
    es

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    10. december 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Guat lam
    my

    Anmeldelseskarakter

    10
    7. december 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Amor
    es

    Anmeldelseskarakter

    10
    30. november 2017

    Great stay

    The parking was not free and almost full. But you can park on the street
    Wonderful view, clean, confortable. Everything was ok
    MARINA
    ru

    Anmeldelseskarakter

    4,0
    2. oktober 2017
    All
    Nothing
Henter anmeldelser